Tot en Met in Heerde

Groepen particulieren, bedrijven en instellingen kunnen T/M geheel of gedeeltelijk afhuren. Ruimtehuur kan heel goed gecombineerd worden met onze belevingsprogramma’s. Zo krijgt een training, een workshop, een vergadering, een bedrijfsuitstap of een feest een extra dimensie. Genoeg mogelijkheden dus. Graag verzorgen wij ook de inwendige mens!

Wat T/M te bieden heeft is een prachtige plek voor (o.m.):

Het vieren van bijzondere aangelegenheden: Bijvoorbeeld met je familie, vrienden en/of kennissen. Dit kan heel goed bij T/M! Wij denken graag met je mee om van je gelegenheid een unieke belevenis te maken. Zo kan je bruiloft of verjaardag een extra dimensie krijgen door een van onze belevingsprogramma’s. Ook op het gebied van andere creatieve of artistieke invullingen hebben wij een grote bron van goede en leuke contacten waaruit we kunnen putten. Zelf ideeën aandragen mag natuurlijk ook!

Bedrijven en instellingen: T/M is een prima plek voor het geven van o.a. trainingen.Voor bedrijven is het een goede locatie om hun netwerk aangenaam te verrassen. Er is ruimte voor outdoor-, expressie- en creatieve activiteiten. T/M is een inspirerende locatie voor bijvoorbeeld teambuilding, brainstormsessies, vergaderingen, bedrijf/productpresentaties, kennismakingsactiviteiten, een kick-off, een klantenverwendag/avond, onderbreking van de dagelijkse druk en personeelsfeesten. Afhankelijk van je eigen idee en doelstelling kunnen wij helpen dit te vertalen naar een succesvolle invulling. Wij bevelen speciaal hiervoor onze belevingsprogramma’s aan.T/M beschikt over een multifunctionele zolder, een ontvangstruimte en een loungekelder. Daarnaast buiten: de molentuin, het terras, het water en een stukje bos.Neem contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden.